fbpx
0

VERZENDEN & VERZENDKOSTEN

Reken 1 – 3 werkdagen voor het verwerken van je bestelling. Wij verzenden de bestellingen binnen Nederland via de diensten van postNL.

  • Veilig betalen met iDeal of PayPal
  • Persoonlijke, snelle klantenservice
  • Track & Trace code bij een brievenbuspakketje
  • Niet goed? Geld terug

Briefpost € 2,80
Brievenbuspakketje € 3,80
Pakket € 5.45
Of gratis op te halen in Amersfoort

Hoe worden de verzendkosten berekend?
De verzendkosten worden berekend aan de hand van de tarieven van PostNL, de dienst waar je pakketje mee wordt verstuurd.

Wat is de levertijd van mijn pakketje?
We streven ernaar om je bestelling binnen 1 tot 4 werkdagen te verzenden. Vaak is dit de volgende dag, maar in een drukkere periode kan dit 4 werkdagen zijn. Bestel je een gepersonaliseerd product? Dan kan er een afwijkende levertijd gelden. De levertijd geldt niet voor de op maat gemaakte geboortekaartjes.

Ophalen in Amersfoort?
Wil je je pakketje gratis ophalen in Amersfoort? Geen probleem. Kies de optie “ophalen in Amersfoort” bij het afrekenen, en ik neem contact op via de mail om een afspraak met je te maken.

Kan mijn pakketje als cadeau naar iemand anders worden gestuurd?
Natuurlijk! Niets leuker dan een verrassing met de post. Vink bij het afrekenen “verzenden naar een ander adres” aan. Vul hier het verzendadres in en laat in het opmerkingsveld weten dat je het cadeautje extra feestelijk wilt versturen.

Hoe worden de producten verpakt?
Als je enkel de postcards besteld, worden deze verpakt en verzonden in een stevige karton envelop, om kreuken te voorkomen. Alle andere producten worden verzonden in een kartonnen (brievenbus)doosje. Een gek doosje? Dat kan! Bij sara.anne denken we ook aan het milieu, en recyclen graag.

Retourneren
Elk pakketje wordt met zorg en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan voorkomen dat je toch niet tevreden bent, jammer! Retourneer dan de producten, en ontvang je geld terug.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te sturen, mits het aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Het atikel dient onbeschadigd te zijn
  • Het artikel dient (indien aanwezig) in de originele verpakking retour te worden verzonden

Verpak de artikelen in de originele verpakking. Gebruik het volgende retouradres:

sara.anne studio
Evertsenstraat 90
3814 SJ, Amersfoort

Breng het pakketje gefrankeerd naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Zodra het pakketje retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. Artikelen die niet zorgvulding zijn verpakt of beschadigd aankomen, kunnen wij helaas niet crediteren.

Help! Ik heb een klacht.
Wat vervelend om te horen. Helaas gaat niet altijd alles zoals gepland. Maak je klacht kenbaar via hello@sara-anne.nl, dan kijken we samen naar een geschikte oplossing.

Vragen?
Mail gerust naar hello@sara-anne.nl of bekijk hier alle contactgegevens.