fbpx
0

Trouwkaarten

Gefeliciteerd! Jullie tellen af naar een van de mooiste dagen uit jullie leven! Een bijzonder moment en dat verdient natuurlijk een prachtige trouwkaart op maat.

Jullie wensen worden vertaald naar een eigen en uniek ontwerp. Daarnaast wordt het drukwerk, de enveloppen en de andere bijpassende goodies verzorgd. Helemaal naar jullie zin en netjes thuis afgeleverd. Ik geloof in goede communicatie en samenwerken. Daarbij zal ik er alles aan doen om jullie bijzondere moment nog nét iets specialer te maken.

Trouwkaart op maat
Bij een trouwkaart op maat wordt er speciaal voor jullie een eigen ontwerp gemaakt. Een ontwerp die bij jullie past en aansluit op jullie wensen. De kaartjes worden gedrukt door drukkers die altijd uitgaan van goede kwaliteit en werken met de beste materialen. Zo ben je zeker van een prachtkaartje in de brievenbus.

Omdat geen een kaartje hetzelfde is, werken wij op basis van offerte. Naar aanleiding van jullie wensen en budget wordt er een vrijblijvende prijsopgave gemaakt. Wel wordt er gebruik gemaakt van een starttarief, voor een kostenindicatie. Het tarief is inclusief ontwerp, aanpassingen, BTW en wordt gratis bij jullie thuis bezorgd. Niet inbegrepen zijn de variabele kosten. Denk hierbij aan het drukwerk, papiersoorten, aantallen en accessoires. Benieuwd? Stuur gerust een mailtje naar hello@sara-anne.nl voor meer informatie.

Trouwkaart op maat  375 euro
Save the date + 75 euro
Papieren proefdruk*  + 7,50 euro
Digitale proefdruk Gratis
Verzending binnen Nederland  Gratis

* Een papieren proefdruk is alleen mogelijk na akkoord op de offerte, in de eindfase van het ontwerpproces.

Daarbij zijn er extra opties mogelijk. Denk aan een mooie, bijpassende envelop in kleur naar wens (vanaf 0,40 cent per stuk) of sluitzegels. Maak het feestje compleet!

Vrijblijvende offerte
Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? En onder welk budget? Stuur gerust een mailtje naar hello@sara-anne.nl. Dan nemen we samen de mogelijkheden door voor jullie trouwkaart op maat. Vergeet niet je wensen betreft het ontwerp te vermelden. Mocht je het al weten, stuur dan ook de aantallen en gewenst formaat. Zo sluit de offerte goed aan.