fbpx
0

Geboortekaartje

Gefeliciteerd! Jullie zijn in verwachting van een klein wonder. Dat is een bijzonder moment en verdient natuurlijk het mooiste geboortekaartje.

Jullie wensen worden vertaald naar een eigen en uniek ontwerp. Daarnaast wordt het drukwerk, de enveloppen en de andere bijpassende goodies verzorgd naar jullie zin en netjes thuis afgeleverd. Ik geloof in goede communicatie, samenwerken én zal er alles aan doen om jullie bijzondere moment nog nét iets specialer te maken.

Geboortekaartje op maat
Bij een geboortekaartje op maat wordt er speciaal voor jullie een ontwerp gemaakt. Een ontwerp die bij jullie past en aansluit op jullie wensen. De kaartjes worden gedrukt door drukkers die altijd uitgaan van goede kwaliteit en werken met de beste materialen. Zo ben je zeker van een prachtkaartje in de brievenbus.

Omdat geen een geboortekaartje hetzelfde is, werken wij op basis van offerte. Naar aanleiding van jullie wensen en budget wordt er een vrijblijvende prijsopgave gemaakt. Wel wordt er gebruik gemaakt van starttarieven, voor een kostenindicatie. Het tarief is inclusief ontwerp, aanpassingen, BTW en wordt gratis bij jullie thuis bezorgd. Niet inbegrepen zijn de variabele kosten. Denk hierbij aan het drukwerk, met verschillende formaten, papiersoorten, aantallen en accessoires. Benieuwd? Stuur gerust een mailtje naar hello@sara-anne.nl voor meer informatie.

Geboortekaartje met eigen ontwerp  275 euro
Twee versies jongen / meisje + 25 euro
Papieren proefdruk*  + 7,50 euro
Digitale proefdruk Gratis
Verzending binnen Nederland  Gratis

* Een papieren proefdruk is alleen mogelijk na akkoord op de offerte, in de eindfase van het ontwerpproces.

Daarbij zijn natuurlijk vele extra opties mogelijk. Denk aan een mooie, bijpassende envelop in kleur naar wens (vanaf 0,40 cent per stuk) of sluitzegels om het feestje compleet te maken (rond, 30 mm, vanaf 1 euro per stuk).

Vrijblijvende offerte
Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? En onder welk budget? Stuur gerust een mailtje naar hello@sara-anne.nl, dan nemen we samen de mogelijkheden door. Vergeet niet je wensen betreft het ontwerp te vermelden. Mocht je het al weten, stuur dan ook de aantallen en gewenst formaat. Zo zal de offerte beter aansluiten.

Kant & klaar
Onder het kopje “kant & klaar” vind je geboortekaartjes direct uit de sara.anne collectie. Doordat de ontwerpen vast staan, betaal je geen ontwerpkosten. Bekijk de kaartjes hier.

Geboortekaartje June
We zijn nu na ruim 3 maanden nog steeds heel blij met het kaartje, het staat ingelijst bij ons op de kast. We hebben er ook heel veel leuke reacties op gehad. Tijdens het ontwerpproces hadden we iets voor ogen wat jij heel goed hebt weten om te zetten in een super leuk en lief kaartje. Nu ze er is, vinden we het kaartje ook echt bij onze kleine Vos passen!

– Brian & Samira

Geboortekaartje Melle
We zijn zo ontzettend blij met ons geboortekaartje van Melle. We krijgen van alle kanten berichten dat het portretje prachtig is en zo op ons lijkt. De samenwerking met Sara ging super soepel en het kaartje was binnen no time definitief. Echt heel erg blij met het resultaat!

– Marieke & Pim