0

Geboortekaartje ♡ Kant & klaar

Wat fijn: je hebt je kaartje naar wens gevonden. Vraag gratis een digitale proefdruk aan via hello@sara-anne.nl met je eigen gegevens. Zet hierin om welke kaartje het gaat en de gegevens die op het kaartje staan. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een digitale afdruk van de voor-, binnen,- en achterzijde. Zo krijg je een goede indruk van het eindresultaat.

Gegevens
De gegevens geef je door via mail naar hello@sara-anne.nl. Dit zijn de naam of namen, achternaam, datum, gewicht, lengte in centimeter, naam van de ouders, adres en telefoonnummer(s).

Kaartje bestellen
Zodra je de proefdruk hebt goedgekeurd, kan je de kaartjes in het juiste aantal bestellen. Kies na het winkelmandje vervolgens de gewenste betalingswijze en reken de kaartjes af. De kaartjes worden nu speciaal voor jou gedrukt. De gegevens voor 12:00 aangeleverd betekent dezelfde dag gedrukt en verzonden. Vergeet niet bij de opmerkingen je envelop kleurkeuze te vermelden.

Enveloppen
De enveloppen zijn niet bij de totaalprijs inbegrepen. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren enveloppen in zachte kleuren. Zit je kleur er niet bij? Stuur even een mailtje, en geef je wensen door! De enveloppen worden standaard na betaling thuis bezorgd. Zo heb je ze vooraf in huis, en liggen de enveloppen klaar na de geboorte.

Postzegel
Een persoonlijke postzegel, passend bij het kaartje, maakt het feestje af. Zo past je setje prachtig bij elkaar en zorg je voor een feestje op de deurmat! Zodra de betaling voldaan is, geef je je kleurwensen en naam door. Je ontvangt een .png bestand per mail. Vervolgens bestel je gemakkelijk via PostNL de benodidge postzegelvellen. Als extra service kunnen de postzegels ook voor je worden besteld. Stuur een mailtje naar hello@sara-anne.nl voor meer informatie.

Papier
Alle kaartjes worden in Nederland gedrukt. Met liefde geprint op bijvoorbeeld kraft of ongestreken papier.

Kraft: De typische kraftkleur en structuur zorgen voor een unieke uitstraling. Door de natuurlijke samenstelling van het papier kan de papierkleur wat van elkaar afwijken.
Ongestreken: Een ongestreken papiersoort met een mooie textuur. De kleur is licht gebroken wit en geeft een luxe uitstraling.

Eigen ontwerp
Zit je ontwerp er niet bij? Ik maak met veel plezier een uniek en persoonlijk kaartje. Kijk op de pagina eigen ontwerp voor meer informatie.

Bekijk hier alle kant & klaar geboortekaartjes.

No Comments

Leave a Reply