fbpx
0

Over Sara Anne

sara.anne studio
Geluk is… een fris gewassen bed, zonneschijn, de lente en een lief kaartje op de mat. Mijn naam is Sara, een creatieveling uit Amersfoort. Onder de naam sara.anne studio maak ik graag mooie dingen. Of het nu gaat om illustraties, portretjes, kaarten of andere speciale items: ik word er blij van. Ik ben gek op zachte kleuren en lieve ontwerpen en dit is terug te zien in mijn stijl. Het is mijn missie de lichtpuntjes in het leven te vieren door mooie illustraties, kaartjes en maatwerk. Met aandacht en héél veel liefde gemaakt, om zo te inspireren de mooie momenten met vrienden en familie te delen.

Webshop
Met sara.anne studio tover ik graag een glimlach op je gezicht! De items die je in de webshop vind zijn herkenbaar, vrolijk, een klein beetje eigenwijs en hopelijk een lichtpuntje. Gemaakt, speciaal voor jou. Kom zo nu en dan eens terug, want er worden regelmatig nieuwe ontwerpen toegevoegd aan de shop.

Naast de eigen ontwerpen van sara.anne, vind je onder petit goodies ook items van andere (kleine) ondernemers voor je kleine spruit. Kleinschalig en met liefde gemaakt.  Mooi om naar te kijken én nog leuker om mee te spelen. Persoonlijk bij elkaar gezocht, voor een uniek aanbod.

Samenwerken
Ik werk graag samen met jou aan mijn volgende illustratie of project. Bijvoorbeeld een op maat gemaakt geboortekaartje voor jullie kleine wonder, een trouwkaart voor de grote dag of andere persoonlijk ontwerp? Met liefde! Geïnteresseerd? Stuur dan een berichtje naar hello@sara-anne.nl, dan nemen we samen de mogelijkheden door.

Bekijk hier sara.anne studio in de media.


Liefs, Sara

Fotografie: Louise Boonstoppel