0

VEELGESTELDE VRAGEN

Verzenden & verzendkosten
Een vraag over verzenden of verzendkosten? Bekijk hier alle informatie.

Zijn alle producten eigen ontwerp?
Ja, alle illustraties en prints zijn ontworpen door en voor sara.anne studio. De postcards en posters worden vervolgens met liefde in Nederland geprint.

Welke materialen worden er gebruikt voor de postcards?
Alle kaartjes worden in Nederland gedrukt. Geprint op bijvoorbeeld kraft of ongestreken papier. De kaarten zijn stevig en door de mooie textuur krijgen ze een luxe uitstraling. Een kaartje is altijd inclusief een envelop van goede kwaliteit, in bijpassende kleur.

Kraft: De typische kraftkleur en structuur zorgen voor een unieke uitstraling. Door de natuurlijke samenstelling van het papier kan de papierkleur wat van elkaar afwijken.

Ongestreken: Een ongestreken papiersoort met een mooie textuur. De kleur is licht gebroken wit en geeft een luxe uitstraling.

Welke materialen worden er gebruikt voor A4 prints & posters?
De posters zijn met liefde gedrukt op 350 grams papier met een vleugje katoen. Gedrukt op A4 formaat (21 cm x 29,7 cm). Met of zonder grenenhouten frame met naturel touw.

Hoe werkt een kaartje of illustratie met eigen ontwerp?
Een ontwerp op maat: een eigen geboortekaartje, trouwkaart of andere persoonlijk ontwerp? Met liefde! Jullie wensen worden vertaald naar een eigen en uniek ontwerp. Daarnaast wordt het drukwerk, de enveloppen en de andere bijpassende goodies helemaal verzorgd. Ik geloof in goede communicatie, samenwerken én zal er alles aan doen om jullie bijzondere moment nog nét iets specialer te maken. Omdat elk project persoonlijk is, zijn er geen vaste prijzen. Stuur voor een indicatie je idee en wensen naar hello@sara-anne.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Hoe werkt een portret op maat?
Uniek in een lijstje of een bijzonder cadeau: een geïllustreerd portret. Bijvoorbeeld van jou en je gezin of vriendengroep. Een portret kost € 21,50 per persoon, met een start van € 31,50. Hiervoor krijg je een digitaal en druk-klaar bestand. Zo komt het portret zeker kreukvrij bij je aan en kan je het zo vaak printen als je wilt. Er wordt gewerkt aan de hand van foto’s en wensen die je mij mailt. Hierna wordt er een proefportret toegestuurd, waarna meestal 1 á 2 aanpassingsrondes volgen, tot het portret helemaal naar wens is. Zodra het portret akkoord is ontvang je de bestanden via WeTransfer. Uiteraard ontvang je dan ook nog wat handige (druk)tips en adresjes.

Hoe werkt een gepersonaliseerd geboortekaartje?
Wat fijn: je hebt je kaartje naar wens gevonden. Lees hier alle informatie over de gepersonaliseerde geboortekaartjes.

Help! Ik heb een klacht.
Wat vervelend om te horen. Helaas gaat niet altijd alles zoals gepland. Maak je klacht kenbaar via hello@sara-anne.nl, dan kijken we samen naar een geschikte oplossing.

Algemene voorwaarden
Lees hier de algemene voorwaarde die op sara-anne.nl van toepassing zijn.

Vragen?
Mail gerust naar hello@sara-anne.nl of bekijk hier alle contactgegevens.