fbpx
0

EIGEN ONTWERP

Een ontwerp op maat: een eigen geboortekaartje, trouwkaart of andere persoonlijk ontwerp? Met liefde! Jullie wensen worden vertaald naar een eigen en uniek ontwerp. Daarnaast wordt het drukwerk, de enveloppen en de andere bijpassende goodies helemaal verzorgd. Ik geloof in goede communicatie, samenwerken én zal er alles aan doen om jullie bijzondere moment nog nét iets specialer te maken.

Heb je iets in gedachten? Mail gerust naar hello@sara-anne.nl voor meer informatie. De portretjes op maat vind je hier.

Prijzen
Omdat elk project persoonlijk is, zijn er geen vaste prijzen. Stuur voor een indicatie je idee en wensen naar hello@sara-anne.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Geboortekaartje June
We zijn nu na ruim 3 maanden nog steeds heel blij met het kaartje, het staat ingelijst bij ons op de kast. We hebben er ook heel veel leuke reacties op gehad. Tijdens het ontwerpproces hadden we iets voor ogen wat jij heel goed hebt weten om te zetten in een super leuk en lief kaartje. Nu ze er is, vinden we het kaartje ook echt bij onze kleine Vos passen!

– Brian & Samira

Geboortekaartje Melle
We zijn zo ontzettend blij met ons geboortekaartje van Melle. We krijgen van alle kanten berichten dat het portretje prachtig is en zo op ons lijkt. De samenwerking met Sara ging super soepel en het kaartje was binnen no time definitief. Echt heel erg blij met het resultaat!

– Marieke & Pim